Första hjälpen kurs med REDGO

Med REDGO's kurs inom HLR så är ni alltid redo ifall att en olycka skulle inträffa. Boka kurs idag och se till att liv kan räddas ifall något skulle inträffa på er arbetsplats. 

Se kurskalender för bokning

REDGO's HLR-utbildning bygger på föreläsning med stort inslag av dialog, diskussioner och grupparbeten med praktiska moment. Utgångspunkten är människors vardag och förutsättningarna är baserade på verkliga händelser där även utbildarna bjuder på egna erfarenheter. Undervisningen sker av professionella instruktörer med stor erfarenhet av räddning. Deltagarna ger REDGO högsta betyg på kurserna där snittet ligger på 5,7 av 6 i betyg. Det är vi stolta över och jobbar kontinuerligt för att höja betyget ytterligare. Efter utbildningen ska du kunna ge första hjälpen, påbörja HLR och använda en hjärtstartare om någon i din närhet skulle drabbas av hjärtstopp. 

 

Kursinnehåll:

 • L-ABC (Livsfarligt läge, andning, blödning, chock)
 • Kontroll av livstecken
 • Medvetslöshet – stabilt sidoläge
 • Larma
 • Utföra hjärt-lungräddning
 • Hantering av hjärtstartare
 • Åtgärder vid luftvägsstopp
 • Stoppa blödning/förebygga cirkulationssvikt

 

Coronasäkrade kurser:

Med anledning COVID-19 pandemin har Falck tills vidare beslutat att göra vissa förändringar angående de praktiska övningsmomenten vid utbildning i Hjärt-Lungräddning och Första Hjälpen. Vi vidtar i nuläget bl. a. följande åtgärder under våra HLR-utbildningar:​

 

 1. Utbildningslokalen kommer vara anpassad till att det finns möjlighet med avstånd på minst 2 meter mellan kursdeltagarna vid de praktiska övningsmomenten​.
 2. Handsprit, munskydd samt engångshandskar kommer finnas att tillgå vid utbildningstillfället.
 3. Varje kursdeltagare tilldelas en egen övningsdocka under utbildningstillfället.​
 4. Praktisk träning av stabilt sidoläge ersätts med filmvisning hur momentet utförs.​

 

REDGO hjärtstartare

Med hjärtstartare från REDGO så blir din arbetsplats hjärtsäkrad och du och din personal kan känna er trygga då ni besitter de resurser som behövs om någon faller ihop på grund av hjärtstopp, är medvetslös, blöder kraftigt, är i chock eller inte kan andas. Ni får bästa möjliga förutsättningar att ge behandling då hjärtstartaren kan användas omedelbart. Med REDGO's olika hjärtstartarpaket kan ni dessutom förbereda er ytterligare genom att välja paket som innehåller utbildning i Hjärt- och lungräddning (HLR). 

 

Läs mer >>

Kontakta oss